Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waar wordt het DTH-bit gebruikt?

Certificaat
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
hello, hebben wij de goederen ontvangen, probeerde ik hen en ik ben tevreden, zou ik tot een ander product willen opdracht geven,

—— Pavol

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waar wordt het DTH-bit gebruikt?
Laatste bedrijfsnieuws over Waar wordt het DTH-bit gebruikt?

1Granit en harde rots:
Beschrijving: Granit en andere harde rotsen zijn dicht en slijpbaar en vereisen duurzame boorboten om efficiënt te boren.

Aanbevolen DTH-hamerboorpunten: De carbide ballen of inzetpunten op de boorpunten zijn essentieel voor het boren door harde rots.Wolfraamcarbide ballen komen vaak voor in hamerborrels die zijn ontworpen voor graniet en vergelijkbare harde formaties.

 

2Kalksteen:
Beschrijving: Kalksteenformaties hebben verschillende hardheid, maar kunnen slijpstoffen bevatten en zachte en harde lagen bevatten.

Aanbevolen hamerboorpunten: boorpunten met wolfraamcarbide tanden zijn geschikt.de balans tussen de hardheid en de taaiheid van de baltanden is van cruciaal belang.

 

3- Zandsteen.
Beschrijving: Zandsteen is over het algemeen zachter dan graniet, maar kan nog steeds slijpkracht hebben, vooral als het kwartskorrels bevat.

Aanbevolen DTH-hamerboorpunten: Boorpunten met hardere carbide-tanden zijn nodig om slijtage te weerstaan.Voor zandstenenformaties die kwarts bevatten, kunnen boorboten nodig zijn die speciaal zijn ontworpen voor schuurstoffen.

 

4. Schalie en klei:
Beschrijving: Schalie- en kleiformaties zijn relatief zacht en kunnen tijdens het boren instorten.

Aanbevolen hamers en boorboten voor de mijnbouw: boorboten met ronde knoppen of kogelknoppen zijn geschikt voor zachtere formaties.Deze boorstukken leveren een goede impact zonder overmatige schade aan de formatie veroorzaken.

 

5Kolen:
Beschrijving: Steenkoollagen zijn over het algemeen zacht en niet-abrasief.

Aanbevolen hamers en boorboten voor de mijnbouw: In steenkoolzaamwerken worden vaak boorboten met balknoppen of platte ontwerpen gebruikt.Deze boorpunten zorgen voor een goede penetratie zonder overmatig stof te creëren.

 

6Gemengde formatie:
Beschrijving: Veel mijnbouwterreinen bevatten gemengde rotsformaties, waarbij tijdens een booroperatie verschillende rotssoorten worden aangetroffen.

Aanbevolen DTH-hamerbits: combinatie van bits met verschillende knoptypen of ontwerpen die strategisch op de bitface worden geplaatst voor een effectieve behandeling van gemengde formaties.Deze boorboten zijn ontworpen om de verschillende rotssoorten te behandelen die tijdens het boren worden aangetroffen.

Bartijd : 2024-01-19 11:29:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Chen

Tel.: 0086 13685829633

Fax: 86-027-87385991

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)