Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πού χρησιμοποιείται το bit DTH;

Πιστοποίηση
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
γειά σου, έχουμε λάβει τα αγαθά, τα δοκίμασα επάνω και ικανοποιώ, θα επιθυμούσα να διατάξω ένα άλλο προϊόν,

—— Pavol

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πού χρησιμοποιείται το bit DTH;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πού χρησιμοποιείται το bit DTH;

1- Γρανίτη και σκληρό βράχο:
Περιγραφή: Ο γρανίτης και άλλοι σκληροί βράχοι είναι πυκνοί και τραβηγμένοι και απαιτούν ανθεκτικά τρυπάνι για την αποτελεσματική τους γεώτρηση.

Συνιστώμενα δοχεία τρυπών DTH: Οι σφαίρες ή οι ενσωματώσεις από καρβίδιο στο δοχείο τρυπών είναι απαραίτητες για την τρυπή σε σκληρό βράχο.Οι σφαίρες από καρβίδιο βολφραμίου είναι κοινές σε τρύπες με τρυπάνι που σχεδιάζονται για γρανίτη και παρόμοιους σκληρούς σχηματισμούς.

 

2- Λεμόπετρα:
Περιγραφή: Οι ασβεστολιθικοί σχηματισμοί ποικίλλουν σε σκληρότητα, αλλά μπορεί να είναι τραβηγτικοί και να περιέχουν μαλακά και σκληρά στρώματα.

Συστήνεται να χρησιμοποιείτε τρυπάνι με σφυρί: Τα τρυπάνι με δόντια καρβιδίου του βολφραμίνου είναι κατάλληλα.Η ισορροπία μεταξύ σκληρότητας και αντοχής των σφαιριδίων καρβιδίου είναι κρίσιμη.

 

3Αμμολιθικό:
Περιγραφή: Ο αμμολιθός είναι γενικά πιο μαλακός από τον γρανίτη, αλλά μπορεί να είναι ακόμα τραβηγτικός, ειδικά αν περιέχει κόκκους κουαρτσού.

Συνιστώμενα τρυπεία DTH με σφυρί: Τα τρυπεία με σκληρότερα δόντια από καρβίδιο είναι απαραίτητα για να αντέχουν στην φθορά.Οι σχηματισμοί αμμολιθίου που περιέχουν χαλαζία μπορεί να απαιτούν τρυπάνι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ακαθαρτικά υλικά.

 

4. Σχιστόλιθοι και πηλός:
Περιγραφή: Οι σχιστολιθικοί σχηματισμοί είναι σχετικά μαλακοί και τείνουν να καταρρέουν κατά τη διάρκεια της γεώτρησης.

Συνιστώμενα σφυριά και τρυπάνι για την εξόρυξη: Τα τρυπάνι με στρογγυλά κουμπιά ή στρογγυλά κουμπιά είναι κατάλληλα για πιο μαλακούς σχηματισμούς.Αυτές οι τρυπές δίνουν καλό αντίκτυπο χωρίς να προκαλέσει υπερβολική ζημιά στο σχηματισμό.

 

5Άνθρακα:
Περιγραφή: Τα στρώματα άνθρακα είναι γενικά μαλακά και μη συσσωρευτικά.

Συνιστώμενα σφυριά και τρυπάνι για την εξόρυξη: Τα τρυπάνι με σφαιρικά κουμπιά ή επίπεδα σχέδια χρησιμοποιούνται συχνά στις κολόνες άνθρακα.Αυτές οι τρυπές παρέχουν καλή διείσδυση χωρίς να δημιουργούν υπερβολική σκόνη.

 

6- Μεικτός σχηματισμός
Περιγραφή: Πολλοί εξορυκτικοί χώροι περιέχουν μικτούς σχηματισμούς πετρωμάτων, με διαφορετικούς τύπους πετρωμάτων που συναντώνται κατά τη διάρκεια της γεωτρικής.

Συνιστώμενα DTH Hammer Bits: Συνδυασμός bits με διαφορετικούς τύπους κουμπιών ή σχεδιασμούς που τοποθετούνται στρατηγικά στο πρόσωπο του bit για αποτελεσματική αντιμετώπιση των μικτών σχηματισμών.Αυτά τα τρυπάνι είναι σχεδιασμένα για να χειρίζονται τα διάφορα είδη πετρώματος που συναντούνται κατά τη διάρκεια της γεώτρησης.

Χρόνος μπαρ : 2024-01-19 11:29:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Wendy Chen

Τηλ.:: 0086 13685829633

Φαξ: 86-027-87385991

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)