Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waar moet ik op letten voordat ik de boorpijp afga?

Certificaat
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
hello, hebben wij de goederen ontvangen, probeerde ik hen en ik ben tevreden, zou ik tot een ander product willen opdracht geven,

—— Pavol

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waar moet ik op letten voordat ik de boorpijp afga?
Laatste bedrijfsnieuws over Waar moet ik op letten voordat ik de boorpijp afga?

Voordat de boorpijp in de boor wordt gebruikt, moeten de interne draadverbindingen volgens de specificaties netjes in de richting van de boorvloer worden geplaatst.en geplaatst op een draagbaar boorbuisrek met voldoende pieren boven 0.3 m boven de grond om corrosie van de boorpijp door water, vocht, bodem, enz. te voorkomen. Het boorpijprak moet parallel en op hetzelfde niveau worden gehouden om te voorkomen dat de boorpijp buigt en vervormt.de boorbuizen aan beide uiteinden van de buizenrek moeten worden vastgeklemd met stekers om te voorkomen dat de boorbuis rolt en valt.

 

Voordat de boorpijp op de boorvloer wordt geplaatst,de draden van het boorbuisverbinding en het schouderdichtingsoppervlak moeten grondig worden gereinigd en geïnspecteerd om te controleren of ze in goede staat zijn voordat ze worden gebruiktAls de boorpijp op en neer beweegt op de boorvloer,het verbindingspunt van de boorpijp moet een beschermende draad dragen (het wordt aanbevolen een beschermende draad van staal te gebruiken) om te voorkomen dat de verbindingsdraad en het schouderoppervlak tijdens het trekproces botsen en beschadigen..

 

Tijdens het opheffen van de boorpijp langs de glijbaan op de boorvloer moeten de trekwerken zoveel mogelijk een constante snelheid handhaven.het moet handmatig worden geblokkeerd met een zacht touw om botsing te voorkomen.

 

Voordat een enkele aansluiting bij de bron wordt verricht, moeten de aansluitingen en de afsluitingsoppervlakken van de schouder opnieuw worden gereinigd en geïnspecteerd.olie bevattende 60% fijn metaal loodpoeder of 40-60% fijn metaal zinkpoeder moet worden toegevoegd. The threads of the joint and the sealing shoulder surface should be fully and evenly coated with special thread oil for drilling tools (the threads and shoulder surfaces of the orifice plate female joint should also be fully and evenly coated with special thread oil)Het vermengen van vreemde stoffen in de draad olie kan de prestaties van de draad olie beïnvloeden of het draad en de schouder afdichting oppervlakken schrapen.

Bartijd : 2024-01-24 16:54:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Chen

Tel.: 0086 13685829633

Fax: 86-027-87385991

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)