Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Bor borusuna girmeden önce nelere dikkat etmeliyim?

Sertifika
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
merhaba, malları aldık, denedim ve memnun kaldım, başka bir ürün sipariş etmek istiyorum,

—— Pavol

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Bor borusuna girmeden önce nelere dikkat etmeliyim?
hakkında en son şirket haberleri Bor borusuna girmeden önce nelere dikkat etmeliyim?

Boru borusunun kuyunun içine kullanılmasından önce, iç iplik eklemleri, spesifikasyonlara göre, boru zemininin yönüne düzgün bir şekilde yerleştirilmelidir.ve 0'dan yukarı yeterli iskeletleri olan hareketli bir matkab boru boru rafına yerleştirilmiştir.Bor borusunun su, nem, toprak vb. tarafından aşındırılmasını önlemek için yerden.3m. Çömlek boru rafı, çömlek borusunun bükülmesini ve deforme olmasını önlemek için paralel ve aynı seviyede tutulmalıdır.matkap borularının her iki ucundaki boru rafı, matkap borusunun yuvarlanmasını ve düşmesini önlemek için fişlerle sıkıştırılmalıdır..

 

Matkap borusunu matkap zeminine yerleştirmeden önce,matkab borusu ekleminin ve omuz mühürleme yüzeyinin iplikleri kullanmadan önce iyi durumda olduklarını doğrulayabilmek için iyice temizlenmeli ve kontrol edilmelidir.Boru borusu sondaj zemininde yukarı ve aşağı hareket ettiğinde,matkab borusu eklemi, çekim işlemi sırasında eklem ipliğinin ve omuz yüzeyinin çarpılmasını ve hasar görmesini önlemek için koruyucu bir tel takmalıdır (çelikli koruyucu tel önerilir)..

 

Boru borusunu sondaj zeminindeki kaydırma yolu boyunca kaldırma işlemi sırasında, çekim aletleri mümkün olduğunca sabit bir hızda olmalıdır.Çarpışmayı önlemek için yumuşak bir iple elle kilitlenmelidir..

 

Kuyu başındaki tek bir bağlantı yapmadan önce, bağlantı iplikleri ve omuz mühürleme yüzeyleri temizlenmeli ve tekrar kontrol edilmelidir.%60 ince metal kurşun tozu veya %40-60 ince metal çinko tozu içeren yağ eklenmelidir.. The threads of the joint and the sealing shoulder surface should be fully and evenly coated with special thread oil for drilling tools (the threads and shoulder surfaces of the orifice plate female joint should also be fully and evenly coated with special thread oil)İpek yağına karışan yabancı maddeler, iplik yağının performansını etkileyebilir veya iplik ve omuz mühürleme yüzeylerini çizer.

Pub Zaman : 2024-01-24 16:54:59 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

İlgili kişi: Ms. Wendy Chen

Tel: 0086 13685829633

Faks: 86-027-87385991

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)