Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τι είναι το Drill Rod;

Πιστοποίηση
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
γειά σου, έχουμε λάβει τα αγαθά, τα δοκίμασα επάνω και ικανοποιώ, θα επιθυμούσα να διατάξω ένα άλλο προϊόν,

—— Pavol

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι το Drill Rod;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι το Drill Rod;

Ο σωλήνας γεώτρησης είναι ένα τμήμα σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα που συνδέεται μεταξύ τους για να σχηματίσουν το σκοινί γεώτρησης.Χρησιμοποιείται για την παροχή ροπής περιστροφής στο τρυπάνι και για την παροχή υγρού γεώτρησης από την επιφάνεια στην επιφάνεια κοπής.

 

Ο σωλήνας γεώτρησης είναι μια στρογγυλή μεταλλική ράβδος κατασκευασμένη από χάλυβα εργαλείου, η οποία είναι αλεσμένη και γυαλισμένη σε στενές ανοχές.το οποίο το καθιστά ιδανικό προϊόν για την κατασκευή εργαλείων.

 

Ο σωλήνας γεώτρησης είναι τελειωμένος με πολύ αυστηρές ανοχές για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα, επιτρέποντας στο τελικό προϊόν να αντέχει στην πρόσκρουση, να αντιστέκεται στην φθορά, να αντιστέκεται στην παραμόρφωση,και να διατηρήσει μια άκρη σε υψηλές θερμοκρασίεςΤα εργαλεία που κατασκευάζονται από σωλήνα τρυπών είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την επεξεργασία άλλων υλικών.

 

Ο σωλήνας γεώτρησης κατασκευάζεται με μηχανική επεξεργασία χάλυβα εργαλείου σε ράβδους.Η διαδικασία γυάλωσης συμβάλλει στην εξασφάλιση της διατήρησης συγκεκριμένων ανοχής.

 

Ο σωλήνας γεώτρησης θερμαίνεται συχνά πριν από την μηχανική επεξεργασία για να μειωθεί η σκληρότητα και να βελτιωθεί η μηχανική ικανότητα του χάλυβα.Η διαδικασία θέρμανσης περιλαμβάνει τη θέρμανση του σωλήνα τρύπωσης μέχρι να λάμψει κόκκινα και στη συνέχεια το ψύξη ή το σβήσιμο σε νερόΟι ράβδοι επικάλυπταν στη συνέχεια με αντιτριβικό λάδι για αποθήκευση, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η γυαλισμένη επιφάνεια δεν θα αποχρωματιζόταν.

Χρόνος μπαρ : 2024-01-22 17:01:14 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Wendy Chen

Τηλ.:: 0086 13685829633

Φαξ: 86-027-87385991

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)