Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Matkap Çubuğu nedir?

Sertifika
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
merhaba, malları aldık, denedim ve memnun kaldım, başka bir ürün sipariş etmek istiyorum,

—— Pavol

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Matkap Çubuğu nedir?
hakkında en son şirket haberleri Matkap Çubuğu nedir?

Buhur borusu, sondaj ipini oluşturmak için bir araya getirilen paslanmaz çelik borusunun bir bölümüdür.O matkabına dönme tork sağlamak ve yüzeyden kesme yüzeyine sondaj sıvısı sağlamak için kullanılır.

 

Buhur borusu, sıkı toleranslara kadar öğütülmüş ve cilalanmış, alet çelikten yapılmış yuvarlak bir metal çubuktur. Genellikle sertleştirilmemiş olarak sağlanır ve bu nedenle makine kullanımı kolaydır,Bu yüzden alet yapmak için ideal bir üründür..

 

Bor borusu, kusurların olmadığından emin olmak için çok sıkı toleranslara kadar bitirilmiş, nihai ürünün darbeye, aşınmaya, deformasyona dayanmasına izin verir.ve yüksek sıcaklıklarda bir kenar tutmakBoru borusundan yapılan aletler diğer malzemeleri işlemek için özellikle uygundur.

 

Boru borusu, alet sınıfı çelikten çubuklara işlenerek yapılır. Çubuk belirli toleranslara kadar hassas bir şekilde öğütülür ve daha sonra temiz, pürüzsüz bir yüzey elde etmek için cilalanır.Polişleme işlemi belirli toleransların korunmasını sağlar.

 

Bor borusu sıklıkla sertliği azaltmak ve çeliklerin işlenebilirliğini arttırmak için işleme başlamadan önce ısıtılır.Temperatörleme işlemi, sondaj borusunu kırmızıya parlayana kadar ısıtmayı ve daha sonra suyla soğutmayı veya söndürmeyi içerir, boru borusunun kalitesine bağlı olarak yağ veya hava. Daha sonra çubuklar, cilalanmış yüzeyin renk değiştirmemesini sağlamak için depolama için pas karşıtı yağla kaplanır.

Pub Zaman : 2024-01-22 17:01:14 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

İlgili kişi: Ms. Wendy Chen

Tel: 0086 13685829633

Faks: 86-027-87385991

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)