Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat is een DTH-bit?

Certificaat
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
China Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
hello, hebben wij de goederen ontvangen, probeerde ik hen en ik ben tevreden, zou ik tot een ander product willen opdracht geven,

—— Pavol

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is een DTH-bit?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een DTH-bit?

Een DTH (down-the-hole) boor is een gereedschap dat wordt gebruikt in mijnbouw, steengroeven en bouw booroperaties.en andere harde materialen.

 

De boormachine bestaat uit een stalen behuizing met wolfraamcarbide boltanden op het oppervlak.De knoppen zijn gemaakt van extreem hard en duurzaam materiaal dat hoge schokken en slijtage tijdens het boorproces kan weerstaan.

 

De boor is verbonden met de boorstreng, die de boor draait en de kracht geeft die nodig is om het gat te boren.knoppen op het oppervlak van de boor stuk breken rots, grond of ander materiaal om een gat te maken.

 

De drillbits zijn in verschillende maten, vormen en ontwerpen verkrijgbaar, afhankelijk van het type booroperatie en het geboorde materiaal.olie- en gasboren, bouw en geothermisch boren.

 

DTH-bit is een gereedschap voor het snijden van steen.De boor is ontworpen om onder alle omstandigheden verder te boren, waardoor de bediening gemakkelijker wordt.Ze hebben een geoptimaliseerde hoofdlengte, een maximale stalen steun voor de baltanden, diepe groeven voor uitstekende spoeling en een agressieve snijstructuur.

 

DTH-hamerkoppen worden samen met DTH-hamers gebruikt om gaten te boren in een verscheidenheid aan rotssoorten.De boorhamer wordt gebruikt in combinatie met de boorhamer en is ontworpen met een spline-driver om de boorhamer in de grond te draaien.

 

De boor is ontworpen om onder alle omstandigheden verder te boren, waardoor de bediening gemakkelijker wordt.Ze hebben een geoptimaliseerde hoofdlengte, een maximale stalen steun voor de baltanden, diepe groeven voor uitstekende spoeling en een agressieve snijstructuur.

 

Onderwaterboorboten zijn ontworpen voor efficiënt boren.Deze stukjes overbrengen de grootste hoeveelheid zuigerenergie naar de rots.De boor is vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen met behulp van ervaren metaalbewerkingstechnologie.

Bartijd : 2024-01-12 16:46:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Chen

Tel.: 0086 13685829633

Fax: 86-027-87385991

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)