Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τι είναι ένα bit DTH;

Πιστοποίηση
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
γειά σου, έχουμε λάβει τα αγαθά, τα δοκίμασα επάνω και ικανοποιώ, θα επιθυμούσα να διατάξω ένα άλλο προϊόν,

—— Pavol

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι ένα bit DTH;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ένα bit DTH;

Ένα τρυπάνι DTH (down-the-hole) είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται στις εξορυκτικές, λατομικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις γεώτρησης.και άλλα σκληρά υλικά.

 

Το τρυπάνι με τρύπα αποτελείται από ένα ατσάλινο σώμα με σφαιρικά δόντια από καρβίδιο βολφραμίου στην επιφάνεια.Τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει υψηλές συγκρούσεις και φθορά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γεώτρησης.

 

Το τρυπάνι κάτω από την τρύπα είναι συνδεδεμένο με το σκοινί τρυπάνι, το οποίο περιστρέφει το τρυπάνι και παρέχει τη δύναμη που απαιτείται για να τρυπήσει την τρύπα.κουμπιά στην επιφάνεια του τρυπάνι σπάσει το βράχο, χώμα, ή άλλο υλικό για να δημιουργήσει μια τρύπα.

 

Τα τρυπάνι στο εσωτερικό της τρύπας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια, ανάλογα με το είδος της εκμετάλλευσης και το υλικό που εξορυγείται.γεωτρήσεις πετρελαίου και αερίου, κατασκευής και γεωθερμικής γεώτρησης.

 

Το DTH bit είναι εργαλείο για την κοπή πετρώματος.Το τρυπάνι έχει σχεδιαστεί για να τρυπάει περαιτέρω σε οποιεσδήποτε συνθήκες, διευκολύνοντας τη λειτουργία.Διαθέτουν βελτιστοποιημένο μήκος κεφαλιού, μέγιστη στήριξη από χάλυβα για δόντια σφαιρίδιο, βαθιές αυλακώσεις για άριστο λούσιμο και μια επιθετική δομή κοπής.

 

Οι κεφαλές σφυριών DTH χρησιμοποιούνται με σφυριά DTH για την τρύπα σε διάφορους τύπους βράχων.Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το τρυπάνι, το τρυπάνι τρυπάνι είναι σχεδιασμένο με έναν οδηγό σπιλίνου για την περιστροφή του τρυπάνι στο έδαφος.

 

Το τρυπάνι έχει σχεδιαστεί για να τρυπάει περαιτέρω σε οποιεσδήποτε συνθήκες, διευκολύνοντας τη λειτουργία.Διαθέτουν βελτιστοποιημένο μήκος κεφαλιού, μέγιστη στήριξη από χάλυβα για δόντια σφαιρίδιο, βαθιές αυλακώσεις για άριστο λούσιμο και μια επιθετική δομή κοπής.

 

Τα υποβρύχια τρυπεία είναι σχεδιασμένα για αποτελεσματική γεώτρηση.Αυτά τα κομμάτια μεταφέρουν την μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας του έμβολο στο βράχο.Το τρυπάνι κατασκευάζεται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας έμπειρη τεχνολογία μεταλλουργίας.

Χρόνος μπαρ : 2024-01-12 16:46:38 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Wendy Chen

Τηλ.:: 0086 13685829633

Φαξ: 86-027-87385991

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)