Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri DTH bit nedir?

Sertifika
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
merhaba, malları aldık, denedim ve memnun kaldım, başka bir ürün sipariş etmek istiyorum,

—— Pavol

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
DTH bit nedir?
hakkında en son şirket haberleri DTH bit nedir?

DTH (Down-the-Hole) matkap, madencilik, taş ocağı ve inşaat matkaplarında kullanılan bir araçtır.ve diğer sert malzemeler.

 

Çukur içi matkap, yüzeyinde volfram karbid küresel dişleri olan çelik bir gövden oluşur. Düğmeler istenen matkap desenini sağlamak için belirli bir desenle düzenlenir.Düğmeler son derece sert ve dayanıklı bir malzemeden yapılır, sondaj sırasında yüksek darbeye ve aşınmaya dayanabilir.

 

Çukurun altındaki matkap, matkap ipiyle bağlantılıdır, matkapı döndürür ve deliği delmek için gereken kuvveti sağlar.matkabın yüzeyindeki düğmeler kayayı kırıyor., toprak veya başka bir malzeme bir delik oluşturmak için.

 

Çukur içi matkaplar, sondaj işleminin türüne ve sondaj edilen malzemeye bağlı olarak çeşitli boyutlarda, şekillerde ve tasarımlarda bulunur.Petrol ve gaz sondajı, inşaat ve jeotermal sondaj.

 

DTH bit, kaya kesme aracıdır.Matkap her koşulda daha fazla delmek için tasarlanmıştır, bu da işlemi kolaylaştırır.En iyi kafa uzunluğu, karbid top dişleri için maksimum çelik desteği, mükemmel akış için derin oluklar ve agresif bir kesim yapısı vardır.

 

DTH çekiç kafaları, çeşitli kaya türlerinde delik açmak için DTH çekiçleriyle birlikte kullanılır.Matkap çekici ile birlikte kullanılan matkap çekici parçası, parçayı zeminde döndürmek için bir spline sürücüsü ile tasarlanmıştır.

 

Matkap her koşulda daha fazla delmek için tasarlanmıştır, bu da işlemi kolaylaştırır.En iyi kafa uzunluğu, karbid top dişleri için maksimum çelik desteği, mükemmel akış için derin oluklar ve agresif bir kesim yapısı vardır.

 

Denizaltı matkapları verimli sondaj için tasarlanmıştır.Bu parçacıklar en büyük miktarda piston enerjisini kayaya aktarır.Matkap, deneyimli metal işleme teknolojisini kullanarak sıkı kalite standartlarına göre üretilir.

Pub Zaman : 2024-01-12 16:46:38 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Wuhan Kingdrilling Diamond Co.,Ltd

İlgili kişi: Ms. Wendy Chen

Tel: 0086 13685829633

Faks: 86-027-87385991

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)